TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya "Golf Turizmi'nde, söz sahibi

Türkiye'nin en büyük golf destinasyonu konumunda olan Antalya'da, Sun Express'in resmi hava yolu partneri olduğu "Maxx Royal 2022 Golf Turnuvası düzenlendi

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2022 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2022 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Antalya "Golf Turizmi'nde, söz sahibi

Golf, lüks turizm çeşidi olduğu için, ülkelerin en çok değer verdiği alternatif turizm türlerinden bir tanesi. Türkiye, son yıllarda art arda hizmete giren uluslararası nitelikteki golf tesisleriyle, gerçekleştirilen turnuvalarla, dünya golf severlerini bir araya getirerek benzerleri arasında niteliklerinin yüksekliğiyle göze çarpan bir golf merkezi konumuna dönüştü. Türkiye Golf Federasyonu verilerine göre Türkiye'de 2018 yılı itibariyle 18 tesis bünyesinde 36 golf sahası bulunuyor. Antalya başta olmak üzere, Muğla ve İstanbul İllerinde golf sahaları bulunuyor ancak özellikle Belek Bölgesi nitelikli golf sahaları ve tesisleriylle iyi bir golf turizmi potansiyelini oluşturuyor ve uluslararası turnuvalarda ev sahipliği yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde SUNEXPRESS in resmi hava yolu partneri olduğu Maxx Royal 2022 Golf Turnuvasında Ödüller sahiplerini buldu. 10-13 Aralık tarihleri arasında Antalya Belek'te düzenlenen turnuvanın finallerine Avrupa genelinden çok sayıda profesyonel golfçü katıldı.

Havayolu şirketi, Avrupa'nın popüler golf turnuvası Maxx Royal Golf Turnuvasının yıl boyunca 30'a yakın turnuvasına da eşlik etti. Uçakları ile turnuvaya katılan katılımcılar, 2022 yılının son turnuvası için Belek'teki Montgomery Maxx Royal Golf Club'da bir araya geldi. Turnuva sonundaki törende kazananlara ödüllerini SunExpress CEO'su Max Kownatzki takdim etti.

ANTALYA GOLF TURİZMİ İÇİN ÇOK UYGUN

SunExpress Doğrudan Satış Kıdemli Müdürü Michael Schober. "Türkiye spor turizminin büyümesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye, spor faaliyetlerinin sürekli genişleyen yelpazesiyle çok yönlü birçok seçenek sunuyor. Antalya, özellikle golf tutkunları için iklimiyle, bakımlı sahaları ve doğasıyla eşsiz bir deneyim sağlıyor. Bu nedenle başarıyla gecen turnuva serisini gelecek yıl da yine resmi hava yolu partneri olarak destekleyeceğimiz için çok heyecanlıyız. Uzun vadeli ortaklığımızı sürdüreceğiz" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.