TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İSG’den Sevilla’ya Direkt Uçuş: Türkiye-İspanya Bağları Güçleniyor

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Sevilla'ya yeni direkt uçuş başlattı. Pegasus'un uluslararası rotası, İspanya'nın Endülüs Bölgesi'ne ulaşımı kolaylaştırıyor. İSG, Avrupa uçuş ağını genişleterek Türkiye ve İspanya arasındaki ilişkileri güçlendiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 09:23
Kaynak: Airline Haber
İSG’den Sevilla’ya Direkt Uçuş: Türkiye-İspanya Bağları Güçleniyor

Avrupa ile Güçlenen Bağlantılar

İstanbul’un ikinci, Avrupa’nın ise dokuzuncu en yoğun havalimanı olan İSG, Sevilla’ya açılan bu yeni direkt hat ile Avrupa’daki uçuş ağını genişletiyor. Pegasus’un bu yeni uluslararası rotası, İspanya’nın Endülüs Bölgesi’ne kesintisiz ulaşım sağlayarak hem turistik hem de ticari açıdan önemli fırsatlar sunuyor. Haftada üç frekans olarak planlanan uçuşların, Türkiye ile İspanya arasındaki kültürel ve ekonomik ilişkileri daha da kuvvetlendirmesi hedefleniyor.

Sevilla Rotası: İstanbul’dan Üçüncü İspanya Hattı

Sevilla, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan direkt uçuş yapılan İspanya’daki üçüncü şehir oldu. İSG, bu yeni rota ile toplamda 54 ülkede 165 destinasyona ulaşarak hem iç hatlar hem de dış hatlarda yolcularına geniş bir bağlantı ağı sunmaya devam ediyor.

Sabiha Gökçen CEO’sundan Açıklama

Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su Alp Er Tunga Ersoy, yeni uçuş hattı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sevilla’ya başlattığımız bu yeni bağlantı, hem iş hem de turistik seyahatler için önemli bir fırsat sunuyor. Barselona ve Madrid’den sonra Sevilla’ya da direkt uçuşlarla İspanya’ya olan erişimi kolaylaştırıyoruz. Endülüs’ün kültürel ve ekonomik merkezi Sevilla ile İstanbul’u konforlu bir seyahat deneyimiyle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Dünya turizminin gözde şehri İstanbul’un bağlantılarını artırarak, hem turizme hem de ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz. Yeni hattın iki ülke için de hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Kaynak: Airline Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.