TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kavaloğlu: “Yalova’nın marka değerini yükseltiyoruz”

Limak Yalova Thermal Boutique Hotel, termal kaynakları, sağlık turizmi ve doğa turizmi alanlarında sunduğu imkanlarla Yalova’nın marka değerini yükseltiyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Kavaloğlu: “Yalova’nın marka değerini yükseltiyoruz”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün isteği üzerine 1929 yılında Türkiye’nin ilk termal oteli olarak açılan ve son teknoloji ile aslına uygun restore edilerek 2010 yılından itibaren misafirlerine şifa dağıtmayı sürdüren Limak Yalova Thermal Boutique Hotel, termal kaynakları, sağlık turizmi ve doğa turizmi alanlarında sunduğu imkanlarla bölgenin ekonomik ve turizm çeşitliliğine önemli katkılarda bulunuyor.

Oda numaraları Atatürk’ün doğum tarihiyle başlıyor
 

Limak Holding Turizm Grubu Başkanı Kaan Kavaloğlu, bir asra yakın zamandır ayakta kalan binada faaliyetlerini sürdüren Limak Yalova Thermal Boutique Hotel’in Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi hatırasını yaşattığını, toplam 48 oda bulunan tesiste oda numaralarının Atatürk’ün doğum tarihi olan 1881’le başlayıp 1938’e kadar devam ettiğini belirtti. 1938 numaralı odanın üzerinde sonsuzluk işareti ‘∞’ yazdığını ve Atatürk’ün ölümsüzlüğünü simgelediğini kaydeden Kavaloğlu, yapıldığı dönemi yansıtmasına büyük özen gösterilen otelin restorasyon çalışmalarında 300 kişilik özel bir ekibin çalıştığını, her oda için hattatlar ve kalemkarların ayrı ayrı hünerlerini sergilediğini vurguladı.

 

Chiva Thermal Spa Merkezi, huzur verici atmosferinde hizmet veriyor
 

Tüm odalarda küvetlere termal su verilen Limak Yalova Termal Butik Otel’in bünyesinde yer alan 1.000 m2’lik Chiva Thermal Spa Merkezi’nin tesisin kendine özgü mimarisine sadık kalınarak, modern iç mimarisi ve huzur verici atmosferinde hizmet verdiğini ifade eden Kaan Kavaloğlu, “Chiva Thermal Spa Merkezi’miz, toplam 8 adet bakım kabini, Türk hamamı, özel Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, açık ve kapalı termal havuzlardan oluşan kolektif üniteleri ile rahatlığın ve dinlenmenin keyfini doyasıya çıkarma imkanı sunuyor. Chiva Thermal Spa Merkezi’nde kişisel ihtiyaçlar doğrultusunda geleneksel masaj çeşitlerinden, modern masaj tekniklerine kadar birçok seçenek uygulanıyor. Özel Chiva Masajı, Thai Masajı, Bali Masajı, Sıcak Taş Masajı, Reflexology, Ayurveda terapisi rahatlama ve yenilenme sağlıyor.” dedi.

Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetler sunuluyor
 

Limak Thermal Boutique Hotel bünyesindeki Köşk Restaurant’ın Yalova’nın en iyi restaurantı olarak değerlendirildiğini belirten Kaan Kavaloğlu, “Köşk Restaurant, geleneksel Türk mutfağı ve dünya mutfağının en iyi örneklerini sunuyor. Sağlıklı ve rahatlatıcı bir yemek arayışında olan misafirlere atıştırmalıklardan geniş menü alternatiflerine kadar en iyi servis ve şık bir ambiyans ile lezzet şöleni yaşatıyoruz. Haftanın her günü saat 07:00-10:30 saatleri arasında açık büfe kahvaltı ve günün her saatinde serpme kahvaltı seçenekleriyle misafirlerimize hizmet veriyoruz. Her çarşamba ve cumartesi canlı müzikle eğlence düzenliyoruz.” diye konuştu.

“Yalova’nın marka değerini yükseltiyoruz”


Limak Thermal Boutique Hotel’in açıldığı 2010 yılından günümüze ulusal ve uluslararası birçok ödüle layık görüldüğünün altını çizen Kaan Kavaloğlu, sıcak misafirperverlik ve mükemmel hizmet anlayışıyla unutulmaz hatıralar yaşatmak için molasız çalışmaya devam ettiklerini, bunun sonucunda da Türkiye turizmi açısından önemli değerlere sahip Yalova’nın marka değerini yükselttiklerini belirtti.
Yalova’nın sağlık turizmi açısından çok önemli bir destinasyon olduğunu vurgulayan Kaan Kavaloğlu, şunları söyledi: “Termal turizmde eşsiz bir yere sahip olan Yalova, doğal güzellikleriyle de dikkat çekiyor. Kentin çevresinde yer alan doğa parkları, yürüyüş parkurları, şelaleler ve ormanlar doğa severler için ideal mekanlar olarak öne çıkıyor. Özellikle Sudüşen Şelalesi ve Erikli Yaylası gibi yerlerin görülmesini tavsiye ediyoruz. Tarihi ve kültürel açıdan da zengin bir yapıya sahip Yalova’da Atatürk’ün Yürüyen Köşk’ü gibi tarihi mekanlar, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Biz de misafirlerimize hizmet verirken Yalova’nın bu değerlerini, güzelliklerini yaşamalarına imkân sağlıyoruz.”

https://limakthermal.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.