TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık turizminde bu sene Pakistan'dan artış olabilir

Cemaleddin Saraç, 2022 yılında Pakistan'dan İstanbul'a direkt uçuşların başlamasıyla birlikte bu ülkedeki hastaların erişilebilirliğinin arttığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2022 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2022 07:49
Kaynak: Hürriyet
Sağlık turizminde bu sene Pakistan'dan artış olabilir

SAĞLIK Turizmi Geliştirme Merkezi'nin (SATUGEM) kurucusu Cemaleddin Saraç. 2022 yılında Pakistan'dan İstanbul'a direkt uçuşların başlamasıyla birlikte bu ülkedeki hastaların Türkiye'ye erişilebilirliğinin arttığını söyledi. 2022 yılı başlarında Pakistan'dan İstanbul'a direkt seferlerin başladığını hatırlatan Cemaleddin Saraç, ' Seferlerin başlaması ile birlikte Pakistan'dan ülkemize sağlık turizmi amacıyla hasta gelmeye başladı. Aynı zamanda Türkiye'yi tuıistler de daha fazla ziyaret ediyor. Bu anlamda Pakistan, sağlık turizmi anlamında potansiyel oluşturmaya başladı" dedi.

Pakistan'ın 230 milyon nüfusa sahip bir ülke olduğunu ve büyük çoğunluğunun Muslumanlardan oluştuğunu kaydeden Saraç, "Bu yüzden Türkiye'yi seven ve daha fazla ziyaret etmeye başlayan bir ülke. Bu anlamda Pakistan'ın hastaların direkt uçuşların başlamasıyla birlikte saç ekimi, ağız ve diş sağlığı, obezite, estetik ve onkolojik cerrahi anlamında Türkiye'yi tercih edeceklerini düşünüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.