TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzon-Lefkoşa arasında uçak seferleri başlayacak

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon ile Lefkoşa arasında uçak seferlerinin yakında başlayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 12:49
Kaynak: AirportHaber
Trabzon-Lefkoşa arasında uçak seferleri başlayacak

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) temmuz ayı toplantısı, Meclis Başkanı Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi'nin başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Şadan Eren, turizmin şehir ekonomisi için önemine dikkat çekti.

Eren, "Her ne kadar fahiş fiyatların önüne tam anlamıyla geçilemese de halkımız turizmin önemini iyice kavradı. Turizm bu aylarda yoğun olduğu için özellikle bu konuları konuşuyoruz. Şehrin ve sektörlerin sorunları burada seslendirilmektedir. İşlevsel yapılan meslek komitesi toplantıları ve toplantının sonuçlarının burada dillendirilmesi önemli." dedi.

İzmir'den sonra sırada KKTC var

Toplantıda, Trabzon'a yeni uçuş hatlarının açılması konusunda da önemli gelişmeler paylaşıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Tiflis'e uçak seferleri düzenlemek için çalışmaların sürdüğünü belirtti ve şunları ekledi: "Tiflis uçağı için çalışıyoruz. Sadece sağlık turizmi için değil, ticaret ve turizm için de uçak seferleri kullanılacaktır. Ayrıca İzmir-Trabzon uçakları da başladı. Lefkoşa'dan Trabzon'a uçuşlar da yakında başlayacak."

Kaynak: AirportHaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.