TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye'nin en lüks otel ödülü Mandarin İstanbul'a gitti

Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul, International Hotel Awards’da Türkiye’nin en lüks oteli ödülünü aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2023 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2023 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Türkiye'nin en lüks otel ödülü Mandarin İstanbul'a gitti

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, dünyanın en prestijli ödül platformlarından aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.

2022 yılında Forbes Travel Guide, World Luxury Awards, Haute Grandeur ve World Travel Awards gibi dünyaca ünlü ödül platformlarından bol ödülle ayrılan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, son olarak International Hotel Awards’da Türkiye’nin en lüks oteli ödülüne layık görüldü.Benzersiz konumu, kişiye özel hizmetleri, göz alıcı etkinlik alanları ve kalitesiyle açıldığı ilk günden itibaren uluslararası alanda prestijli birçok ödüle layık görülen Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.

1995 Yılından bugüne dünya çapındaki lüks otelleri ödüllendiren International Hotel Awards, dünyanın her bölgesinden farklı kategorilerde seçkin otelleri değerlendirerek her yıl turizm sektörünün dinamiklerine katma değer sağlamakta.

Otel, asırlık Naile Sultan Korusu’na ve tarihi Kuruçeşme sokaklarına uzanıyor. Otelin her biri geniş bir terası ya da balkonu içeren 77 lüks odası ve 23 süiti, çağdaş tasarım anlayışı ile ikonik Osmanlı mirasının muhteşem uyumunu yansıtıyor. Otel, sektördeki birinci yılında global ödül platformu Haute Grandeur tarafından birçok ödüle layık görülen ve Forbes Travel Guide tarafından beş yıldız ile ödüllendirildi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.