TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aeroflot ve Pobeda'dan, Antalya ve İstanbul'a direkt uçuşlar

Rus Havayolu şirketi Aeroflot ve Pobeda yeni kış tarifesini açıkladı. 260 Farklı destinasyona uçuş düzenleyecek şirketin destinasyonlarından biri de Türkiye.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Aeroflot ve Pobeda'dan, Antalya ve İstanbul'a direkt uçuşlar

Rus havayolu şirketi Aeroflot, 27 Ekim 2024 ile 29 Mart 2025 tarihleri arasında geçerli olacak yeni kış tarifesini kamuoyuyla paylaştı. Şirket, önceki yıla göre rota sayısını %8 oranında artırken 260 farklı destinasyona uçuş düzenleyecek.

Moskovskiy Komsomolets'in haberine göre bu destinasyonların 140’tan fazlası iç hat uçuşlarında oluşuyor. Şirketin ana üssü olan Moskova Şeremetyevo Havalimanı'ndan 111 rota belirlenmişken, Moskova aktarması olmadan yapılan uçuş sayısı 134’e yükseltildi. 

Yeni kış sezonunda, şirket ilk kez Şeremetyevo’dan Çeboksarı, Elista ve Bali’ye; St. Petersburg’dan ise Almatı ve Bangkok’a direkt uçuşlar başlatacak.

Aeroflot Çin'in popüler tatil destinasyonu Sanya’ya, Krasnoyarsk, Yekaterinburg, Vladivostok, Habarovsk ve Novosibirsk’ten direk uçuşlar yapılacak. Ayrıca Aeroflot’un düşük maliyetli havayolu şirketi Pobeda, Moskova'dan Astrahan, Taşkent ve Oş’a; Mahaçkale'den Dubai ve Abu Dhabi’ye; Stavropol'den İstanbul'a direkt uçuşlar düzenleyecek.

Aeroflot Grubu, kış sezonunda 64 Rus şehrine uçuş düzenliyor. Bu destinasyonlar arasında popüler kayak merkezleri Soçi, Mineralnıye Vodı, Kirovsk, Gorno-Altaisk gibi şehirler, iç hatlarda en çok tercih edilen destinasyonlar. İlaveten Moskova’dan Antalya, Goa, Bangkok ve Havana gibi uluslararası turistik destinasyonlara da direk uçuşlar gerçekleştirilecek.

Rusya'nın uzak doğu bölgelerine olan ilgiyi artırmak amacıyla devlet destekli tarifeler ve sabit ücret politikaları uygulanmaya devam ediyor. Uzak Doğu Federal Bölgesi'nde Vladivostok, Habarovsk, Yujno-Sahalinsk gibi şehirlere Moskova'dan doğrudan uçuşlar düzenlenirken, bu bölgelerdeki yolcu trafiği geçen yıl 10,5 milyon kişiye ulaşmıştı.

Kaynak TürkRus

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.