TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kavaloğlu: "Küresel krizde turizmin değeri anlaşıldı"

Kaan Kavaloğlu : "Çok ağır ve travmatik kriz dönemleri yaşadık, ciddi zorluklarla mücadele ettik. Ama bu dönemde Türkiye turizminin değeri anlaşıldı"

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2022 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2022 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Kavaloğlu: "Küresel krizde turizmin değeri anlaşıldı"

KÜRESEL KRİZ YAŞANIRKEN TURİZMİN DEĞERİ ANLAŞILDI

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) olağan genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Kaan Kaşif Kavaloğlu önemli açıklamalarda bulundu. Kavaloğlu yaptığı konuşmada, "Çok ağır ve travmatik kriz dönemleri yaşadık, ciddi zorluklarla mücadele ettik. Ama bu dönemde Türkiye turizminin değeri anlaşıldı. Bizler de krizlerle perçinlendik, tüm dünyaya varlığımızı kabul ettirdik. Antalya'sız ve Türkiye'siz bir dünya turizmi olmayacağını dünyaya, rakiplerimize kanıtladık" ifadelerini kullandı.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Sururi Çorabatır da turizmde zorlu geçen üç yılın geride bırakıldığını belirterek, "Rehavete kapılmamamız gereken bir döneme giriyoruz. Ülkeler arasında çok sert bir rekabet geçecek. Bu rekabet satış ve pazarlama yönünde olacak, maliyetlerimizin arttığını düşünürsek, gelecek yıl çok daha dikkatli hareket etmemiz gerekiyor" dedi. Çorabatır, verilere göre, turizmde ön satışların Türkiye'nin her bölgesinde iyi seviyede ilerlediğini kaydetti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.