TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’ya, Dedeman açılıyor

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International’ın 4’üncü Franchise oteli Dedeman Adana için imzalar atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2023 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2023 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Adana’ya, Dedeman açılıyor

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ve Nev Solar Enerji yetkilisi Ali Yüzükçü, 160 odalı, bin metrekarelik balo salonu, 3 adet toplantı salonu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, SPA ve fitness salonu yer otel projesinin protokolünü imzaladı.

Nev Solar Enerji yetkilisi Ali Yüzükçü, “Stratejik konumuyla tarih boyunca ticaret ve kültür merkezi olan Adana’nın sahip olduğu potansiyeli, Dedeman markasının ayrıcalıklarıyla buluşturmanın mutluluğunu içindeyiz.” dedi.

Dedeman hizmet kalitesini Adana’ya taşımanın heyecanını yaşadıklarını belirten Banu Dedeman ise “Şehir otelciliğine odaklı bir marka olarak 56 yılda edindiğimiz tecrübe ile 81 ilde bulunmayı, başta Balkanlar, Orta Doğu ve Afrika olmak üzere farklı kıtalarda filizlenip büyümeyi hedefliyoruz. 2024 yılına kadar yeni markalarımız ile 50 otele ulaşmayı planlıyoruz.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.