TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum'un, turizmde alternatif pazarlara yönelmesi gerekiyor

BODER Başkanı Dengiz; "Yakında erken rezervasyon satışlarına başlarız, yaşanan krizler bize alternatif pazarlara yönelmemiz gerektiğini öğretti" dedi

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2022 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2022 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
Bodrum'un, turizmde alternatif pazarlara yönelmesi gerekiyor

Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, 2022 yılının sektör açısından en yüksek sezonlardan biri olduğunu belirterek, 2023 hedeflerinin daha da yükseldiğini söyledi.

Fuar İzmir'de düzenlenen 16'ncı Turizm Ticaret Fuarı ve Kongresindeki Bodrum standında sektör temsilcileriyle bir araya gelen Dengiz, yeni sezondan beklentilerinin arttığını vurguladı. Dengiz, "2022 yılı son yılların en yüksek sezonu olarak turizm sektörü açısından verimliydi. Bu yıl kenti 1 milyon 60 bin turist ziyaret etti. 75 bin kişi de cruise seferleriyle geldi, özlenen günlere kavuştuk. Ukrayna Rusya savaşı ve yaşanan krizler bizlere bazı önemli dersler verdi. Alternatif pazarlara yönelmemiz gerektiğini ve nasıl alternatif ürünler çıkaracağımızı öğrendik" dedi.

YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK

Önümüzdeki günlerde erken satış kampanyalarına başlayacaklarını ifade eden Dengiz, "Şubat ayında tabloyu daha net görebileceğiz. Bodrum, Ege ve Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.