TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’dan Mısır ve Almanya’ya yeni direkt uçuşlar başladı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, yeni direkt uçuşlarla yurt dışı bağlantılarını genişletiyor. Avrupa ve Afrika'ya olan bağlantıları güçlendiriyor. CEO, iş birliği vurgusu yapıyor. AJet Mısır'a yeni turizm rotaları açıyor. Pegasus, Bremen'e direkt uçuş başlatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 10:12
Kaynak: İHA
İstanbul’dan Mısır ve Almanya’ya yeni direkt uçuşlar başladı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (İSG), 1 Ekim’den itibaren AJet’in Mısır’daki Sharm El Sheikh ve Hurghada’ya, Pegasus Hava Yolları’nın ise Almanya’nın Bremen kentine başlattığı yeni direkt uçuşlarla yurt dışı bağlantılarını genişletiyor. Türkiye’nin ikinci, Avrupa’nın dokuzuncu en yoğun havalimanı olan Sabiha Gökçen, bu yeni uçuşlarla Avrupa ve Afrika’ya olan bağlantıları güçlendiriyor. 2024'ün ilk 9 ayında yaklaşık 31 milyon yolcu ağırlayan havalimanı, toplamda 54 ülkede 165 destinasyonu İstanbul’a bağlıyor.

İş birliği ve büyüme vurgusu Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su Alp Er Tunga Ersoy, yeni hatların tüm paydaşlarla yapılan iş birliğiyle açıldığını belirtti. Ersoy, “Son iki haftada 4 yeni hattı portföyümüze ekledik. İstanbul’un dünya ile bağlantısını artırarak ticaret ve turizme katkıda bulunmaya devam ediyoruz” dedi.

Mısır’a yeni turizm rotaları AJet Havayolu, Ekim ayında başlattığı Sharm El Sheikh ve Hurghada uçuşlarıyla İstanbul ile Mısır arasındaki turizm bağlarını güçlendirdi. Bu destinasyonlar, tatilcilere Kızıldeniz’in eşsiz doğasını yıl boyunca keşfetme imkanı sunuyor. AJet, Ekim boyunca 10 yeni hat açmayı planlıyor, bunlar arasında Suudi Arabistan ve Bosna-Hersek de yer alıyor.

Bremen’e direkt uçuş Pegasus Hava Yolları, 1 Ekim’den itibaren İstanbul’dan Almanya’nın Bremen kentine direkt uçuş başlattı. Bremen, tarihi dokusu ve Grimm Kardeşler’in ünlü masalı "Bremen Mızıkacıları" ile turistler için cazip bir destinasyon.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.