El Değmeden Hazırlanan Sushi Roll’a Antalya’da Büyük İlgi
El Değmeden Hazırlanan Sushi Roll’a Antalya’da Büyük İlgi
Antalya Döşemealtı'nda el değmeden üretim yapan Sushimate, günlük taze üretimi ve geniş ürün yelpazesiyle otel, restoran ve marketlere hizmet veriyor.
Haber Giriş Tarihi: 20.12.2024 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2024 10:12
Kaynak:
Haber Merkezi
https://www.tourismjournal.com.tr/
2020 yılında Antalya OSB Toptancılar Sitesi’nde Japonya’dan ithal son teknolojik ekipmanlarla faaliyete geçen Sushimate, Türkiye’de bir benzeri olmayan üretim tesisiyle dikkat çekiyor. Tüm ürünler, el değmeden ve sertifikalı kalite standartlarına uygun şekilde üretiliyor.
Gıda güvenliği ve hijyen konularında taviz vermeyen Sushimate, orijinal Japon tariflerini tecrübeli ekibiyle buluşturuyor. Maki, Nigiri, Sashimi, Mini Roll gibi geniş bir ürün yelpazesiyle hem otellere hem restoranlara günlük taze ürün dağıtımı yapılıyor.
TÜRK DAMAK TADINA UYGUN SUSHİ
Sushimate Pazarlama Sorumlusu Kemal Öksüz ile yaptığımız röportajda, sushi denemeye önyargılı kişilerin bile ürünlerinden memnun kaldığını belirtti. Türk damak tadına hitap etmek için kızarmış iç dolgulu çeşitlere ağırlık verdiklerini ve çiğ malzeme kullanmadıklarını vurguladı.
Günlük ortalama 4 bin roll üretim kapasitesine sahip olan tesis, talebe göre üretim kapasitesini artırabiliyor. 50’nin üzerinde otelle çalışan Sushimate, özellikle otel şeflerinin işini kolaylaştırıyor. Öksüz, "Normalde sushi hazırlığı için 8 saat harcanırken bizim ürünlerimizle bu süre 1 saate iniyor" dedi.
Son yıllarda bu lezzetin Türkiye’de giderek popülerleştiğini söyleyen Öksüz, pazarda büyük bir büyüme gördüklerini ve talebin artışının sürdüğünü ifade etti. Sushimate, bölgedeki otel, restoran, kafe ve Migros gibi zincir marketlerle çalışarak ürünlerini her gün taze şekilde tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
El Değmeden Hazırlanan Sushi Roll’a Antalya’da Büyük İlgi
Antalya Döşemealtı'nda el değmeden üretim yapan Sushimate, günlük taze üretimi ve geniş ürün yelpazesiyle otel, restoran ve marketlere hizmet veriyor.
2020 yılında Antalya OSB Toptancılar Sitesi’nde Japonya’dan ithal son teknolojik ekipmanlarla faaliyete geçen Sushimate, Türkiye’de bir benzeri olmayan üretim tesisiyle dikkat çekiyor. Tüm ürünler, el değmeden ve sertifikalı kalite standartlarına uygun şekilde üretiliyor.
Gıda güvenliği ve hijyen konularında taviz vermeyen Sushimate, orijinal Japon tariflerini tecrübeli ekibiyle buluşturuyor. Maki, Nigiri, Sashimi, Mini Roll gibi geniş bir ürün yelpazesiyle hem otellere hem restoranlara günlük taze ürün dağıtımı yapılıyor.
TÜRK DAMAK TADINA UYGUN SUSHİ
Sushimate Pazarlama Sorumlusu Kemal Öksüz ile yaptığımız röportajda, sushi denemeye önyargılı kişilerin bile ürünlerinden memnun kaldığını belirtti. Türk damak tadına hitap etmek için kızarmış iç dolgulu çeşitlere ağırlık verdiklerini ve çiğ malzeme kullanmadıklarını vurguladı.
Günlük ortalama 4 bin roll üretim kapasitesine sahip olan tesis, talebe göre üretim kapasitesini artırabiliyor. 50’nin üzerinde otelle çalışan Sushimate, özellikle otel şeflerinin işini kolaylaştırıyor. Öksüz, "Normalde sushi hazırlığı için 8 saat harcanırken bizim ürünlerimizle bu süre 1 saate iniyor" dedi.
Son yıllarda bu lezzetin Türkiye’de giderek popülerleştiğini söyleyen Öksüz, pazarda büyük bir büyüme gördüklerini ve talebin artışının sürdüğünü ifade etti. Sushimate, bölgedeki otel, restoran, kafe ve Migros gibi zincir marketlerle çalışarak ürünlerini her gün taze şekilde tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.
En Çok Okunan Haberler